Амел Ћурић повријеђен у удесу у ком је учествовала пратња Рамиза Салкића

Аваз
Амел Ћурић повријеђен у удесу у ком је учествовала пратња Рамиза Салкића

Сарајево - Амел Ћурић, побједник овогодишњег музичког такмичења "X Factor Adria ", који је недавно освојио симпатије региона својим врхунским пјевањем, задобио је лакше повреде у саобраћајној несрећи која се у суботу навече десила око 21.10 сати у мјесту Бјелиш код Олова, сазнаје „Дневни аваз".

У овој саобраћајној несрећи учествовао је и потпредсједник РС те члан Предсједништва СДА Рамиз Салкић, тачније, возач Ч. П., који је био у пратњи Салкића.

Активирани јастуци

У намјери да из прве руке сазнамо шта се десило, контактирали смо Ћурића, који, осим потврде да је задобио лакше повреде, није желио ништа више рећи. Салкић се, с друге стране, није јављао на наше бројне позиве.

У МУП-у ЗДК потврдили су нам сазнања о удесу. Како нам је рекао дежурни оперативни полицијски службеник, Ћурић је управљао возилом BMW, а осим њега, повреде је задобила и његова сапутница П. М. 

Међутим, њене повреде су биле теже те је, након прегледа у Дому здравља Олово, пребачена у Универзитетски клинички центар у Сарајеву (УКЦС). 

С обзиром на то да полиција још не жели давати званичне изјаве о узроцима ове несреће, наш лист је уз помоћ очевидаца покушао добити јаснију слику.

Наиме, како смо сазнали, полиција тренутно утврђује чињенице које упућују на то да је возач у Салкићевој пратњи на овој локацији возилом Пасат покушао претећи колону возила те је тако ударио директно у предњи лијеви дио Ћурићевог BMW-а. Сам Салкић налазио се у другом возилу, које се кретало испред Пасата. Како сазнајемо, Салкић је у првом тренутку након удеса изашао из возила, погледао шта се догодило, након чега се вратио и наставио пут. 

О каквој се силини ударца радило, свједоче фотографије које су нам уступљене, а, како сазнајемо, у датом моменту су активирани сви ватдушни јастуци унутар возила којим је управљао Ћурић.

Страховити ударац

На возилу је, како се могло уочити, настала велика материјална штета, а пуком срећом Ћурић је избјегао већу трагедију, будући да, упркос страховитом ударцу, није изгубио контролу над возилом. 

Био с дјевојком Јеленом

У тренутку удеса с Ћурићем су у возилу били његова дјевојка Јелена Чабаркапа, такође позната пјевачица, те њена сестра, која је, како смо навели, морала бити пребачена у УКЦС ради детаљнијег прегледа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана