Жена коју је супруг запалио и даље животно угрожена

ГС
Жена коју је супруг запалио и даље животно угрожена

БАЊАЛУКА - Стање жене М. М. (33) коју је 20. јуна невјенчани супруг Бранислав Станивуковић (43) полио бензином и запалио, тешко је и она је још увијек животно угрожена те прикључена на апарат за механичку вентилацију.

Како нам је речено, она је на Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске хоспитализована на Клиници за анестезију и интензивно лијечење.

Према ријечима Дејана Аћића, вршиоца дужности начелника ове Клинике, пацијенткиња је прикључена на апарат за механичку вентилацију, животно је угрожена и све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем су крајње неизвјесне.

Станивуковићу је за ово монструзно дјело одређен притвор, а све се десило код Лакташа у близини куће њене мајке и то наочиглед њене маољетне кћерке.

Такође и кућу њене мајке Станивуковић је запалио прије пар година.

Кобног дана према незваничним информацијама била је на послу, када је он њу позвао телефоном и пријетио, те јој рекао да дође мајчиној куће јер ју је запалио.

Када је несрећна жена дошла са кћерком и видјела да јој није запаљена кућа, наводно се упутила назад са кћерком пјешице.

Станивуковић их је пратио те на једном дијелу цесте жену полио бензином и запалио, наводе Независне Новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана