Због скидање црне магије Приједорчанка остала без 13.000 КМ

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ПРИЈЕДОР - Од шездестечетверогодишње жене из Приједора преваратни су узели 13.000 КМ како би јој скинули црну магију, потврђено је "Независним".

Како незванично сазнајемо, преварена жена је на ТВ-у видјела рекламу за скидање црне магије  са бројем телефона да би након тога позвала и договорила да за њихове  услуге плати 13.000КМ.

Како даље додају наши извори, ова Приједорчанка упутила са торбом новаца у Дервенту и  предала је непознатој особи. 

Из Полицијске управе Приједор  рекли  да им се овог мјесеца обратила особа из Приједора која је пријавила да је непознатој особи у Дервенти предала торбу са 13.000 КМ за обећану услугу скидања црне магије.

"Полицијски службеници поступају по свим запримљеним пријавама и предузимају потребне мјере и радње у циљу утвђивања идентитета извршиоца и расвјетљавања пријављених кривичних дјела превара", казали су из ПУ Приједор.

Додају да су ове године запримили више пријава да су грађани били мета превараната и да су довођењем у заблуду непознатим особама исплаћивали новчане износе као накнаду за обећане услуге, између осталог  и скидање црне магије, преносе Независне.

"Непознате особе у намјери стицања противправне имовинске користи, лажним приказивањем или прикривањм чињеница доводе грађане у заблуду наводећи их да плате одређене новчане износе обећавајући им помоћ у рјешавању здравствених проблема или скидање црне магије", казали су из ПУ Приједор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана