Велика потрага у Бањалуци: Четири дана ни трага од Слободана Мајсторовића, породица и пријатељи моле за помоћ

ГС
Foto: Српска.инфо

Полиција и велики број пријатеља интензивно трага за Слободаном Мајсторовићем (70) којем се од недјеље губи сваки траг-

Пријатељи несталог Мајсторовића истичу да је до сада више од 100 људи учествовало у потразу и да је све пријављено полицији, али да још увијек нема нових трагова.

– У недјељу смо заједно пили кафу у ресторану „Сирано“ и он је око 12.30 часова отишао кући. Међутим, тада је задњи пут виђен и од тада му се губи сваки траг. Камере које се налазе у близини су га снимиле на удаљености од око 30 метара од куће и то је задња његова слика – каже Мајсторовићев пријатељ Здравко Мочевић.

Он додаје да су о његовом нестанку одмах обавијестили полицију, али и бројне пријатеље који су његову слику објавили на друштвеним мрежама.

– Полиција се ангажовала и подузимају доста ствари како би га пронашли. Нас стотињак пријатеља и бивших ученика се ангажовало на проналаску. Детаљно смо претражили бројне улице на Лаушу, али нисмо пронашли ниједан траг – истиче Мочевић за Српскаинфо.

Према његовим ријечима, полиција и чланови БУК су претражили и ријеку Црквену, али ни ту нису нашли никакве трагове, преноси Српскаинфо.

Мочевић појашњава да је Мајсторовић дуго година био директор школе у Бањалуци, а да је у тренутку нестанка на себи имао окер јакну и штопане хлаче.

– Молимо све који имају имају информације о Мајсторовићу да то све пријаве полицији и или на телефоне 051/303-111 (ресторан „Сирано“), или на 065/682-574 (Брада) и 065/512-696 (Зоран) – поручује Мочевић.

Из Полицијске управе Бањалука се нису оглашавали око нестанка Мајсторовића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана