Ухапшен Бањалучанин јер је изазвао три саобраћајке, па побјегао

Срна
Ухапшен Бањалучанин јер је изазвао три саобраћајке, па побјегао

БАЊАЛУКА - Припадници бањалучке Полицијске управе ухапсили су пијаног возача из Бањалуке чији су иницијали М.Р. јер је у овом граду изазвао три саобраћајне незгоде након чега је побјегао.

Полиција је утврдила да је М.Р. том приликом управљао аутомобилом "фијат", као и да је имао више од три промила алкохола у крви.

Ово лице, које је ухапшено јуче, биће санкционисано због почињених прекршаја из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Бањалучка полиција ухапсила је и мушкарца из овог града чији су иницијали Д.Д. јер је конзумирао марихуану на јавном мјесту, а контролом му је утврђен амфетамин у крви.

Ухапшеном је због конзумирања дроге уручен прекршајни налог из области Закона о јавном реду и миру, а обавијештен је дежурни судија Основног суда Бањалука - Одјељење за прекршаје, наводи се у саопштењу бањалучке полиције.

На подручју у надлежности Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано пет кривичних дјела, четири нарушавања јавног реда и мира и девет саобраћајних незгода у којима су три лица повријеђена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана