Супружници из Добоја uhapшени због трговине дрогом, заплијењен скоро килограм хашиша

Небојша Томашевић
Супружници из Добоја uhapшени због трговине дрогом, заплијењен скоро килограм хашиша

ДОБОЈ - Брачни пар Александар Васиљевић (31) и Адријана Петровић (34) из Добоја ухапшени су у акцији „Смола“ због шверца наркотицима и код њих је пронађено 910 грама хашиша, сазнаје „Глас Српске“.

Из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале, саопштили су да је акција спроведена јуче, а ухапшене сумњиче за неовлашћену производњу и промет опојних дрога.

-Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције  и Полицијске станице Добој 1 заједно са припадницима Јединице жандармерије Полицијске управе Добој, реализовали су оперативну акцију кодног назива „Смола“ приликом које су лишили  слободе А.В. и А.П, обоје из Добоја.  На основу наредбе Основног суда Добој извршен је претрес на двије локације у Добоју које користе лица А.В. и А.П., приликом чега је на једној локацији пронађено и одузето девет провидних врећица са садржајем материје зелено смеђе боје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хашиш укупне тежине од 910 грама – саопштено је из  у Полицијске управе Добој.

Додали су да је над осумњиченима извршена криминалистичка обрада и о свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво Добој.

- Тужилац се изјаснио да је овдје ријеч о кривичном дјелу  неовлаштена производња и промет опојних дрога. Рад на документовању и комплетирању предмета се наставља-рекли су у полицији.

Обоје осумњичених познати су полицији, а Васиљевић је бивши момак Сашке Ковачевић познате као Фатална Сашка из Модриче која је осуђена на годину затвора јер је порно снимцима уцјењивала фратра. Васиљевићу је полиција у јануару одузела скупоцјени БМВ X6 због неплаћених казни. Он је имао дуг од  1.632 КМ.

Петровичћва је почетком године  остала без скупоцијеног „БМВ   X6“ који је изгорио у пожару 5. јануара. Према незваничним информацијама које су се дата појавиле, аутомобил је намјерно запаљен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана