Поново запаљен аутомобил Александра Васиљевића, бившег момка „фаталне Сашке“

Небојша Томашевић
Foto: Добојски инфо

ДОБОЈ - Непозната особа или више њих запалили су "ситроен" који користи Александар Васиљевић из Добоја,потврђено је "Гласу Српске".

Пожар је подметнут јутрос око два часа док се возило налазило на паркингу у улици Цара Душана у Добоју. Пожар се проширио, па је ватра оштетила и возило "опел цорса" власништво С.К.

Из Полицијске управе Добој,наводећи иницијале, саопштено је да је случај пријављен

Полицијској станици Добој 1 око 2.20 часова.

- Пријављено је да у улици Цара Душана у Добоју гори  аутомобил.  По пријави су поступили полицијски службеници Полицијске управе Добој коју су утврдили да је запаљен путнички аутомобил марке „ситроен” који користи лице иницијала А.В. из Добоја. Утврђено је да је том приликом оштећен и  аутомобил марке „опел цорса” власништво лица иницијала С.К- наводи се у саопштењу.

Додаје се да су пожар  локализовали припадници Територијалне ватрогасно спасилачке јединице Добој.

У полицији су рекли да је у току увиђај и више информација биће познато накнадно.

Васиљевићу је и раније паљено возило, а он је  широј јавности најпознатији по афери с католичким свештеником којег је уцјењивао порно-снимцима заједно с бившом дјевојком  Сашком Ковачевић, познатом ка “фатална Сашка”.

Васиљевић осуђен је на седам мјесеци, а Коваћевићева на годину затвора због уцјене свештеника.

КОваћевићеву су теретили и за неовлашћено снимање фратра током полног односа са Д. С., док су Васиљевића теретиили и да се лажно представљао као инспецтор Агенције за истраге и заштиту (СИПА). Обоје су ухапшени у августу 2017. године у акцији "Стероид" када су од свештеника узели 15.000 КМ у означеним новчаницама.

Васиљевићу је полиција у јануару 2021. одузела и скупоцјени „BMW X6“ због неплаћених казни од  око 1.632 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана