На уласку у БиХ ухапшено шест лица

Срна
На уласку у БиХ ухапшено шест лица

САРАЈЕВО - Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су шест лица на уласку у БиХ, саопштено је из ове полицијске агенције.

Јединица граничне полиције Брод ухапсила је данас држављанина БиХ чији су иницијали Ф.Ш. /38/ јер је утврђено да га потражује Опшински суд у Травнику због тешке крађе и он ће у току дана бити предат надлежном органу.

На прелазу Попови припадници Граничне полиције јуче су ухапсили мушкарца И.З. /33/, држављанина БиХ и Србије, након што је установљено да је за њим Интерпол Сарајево расписао потјерницу због неовлаштеног промета дроге, након чега је предат Судској полицији Суда БиХ.

Припадници Јединице граничне полиције Горица ухапсили су у суботу, 28. новембра, мушкарца Н.Џ. /34/, држављанина БиХ и Хрватске, јер је установљено да је за њим Полицијска управа Нови Град Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево расписала потрагу због убиства у покушају. Он је предат припадницима ове полицијске управе.

Истог дана, припадници Граничне полиције Зворник ухапсили су на прелазу Шепак лице Д.М. /23/ пошто је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора, након чега је предат Судској полицији Бијељина.

На прелазу Шепак, дан раније, 27. новембра, ухапшен је М.Г. /53/, држављанин Србије и Хрватске, јер је утврђено да је за њим Интерпол Загреб расписао потјерницу због кривичног дјела ратни злочин против ратних затвореника. Ухапшени је предат службеницима Судске полиције Суда БиХ.

Истог дана, припадници Граничне полиције су на прелазу Брод ухапсили З.Д. /45/ јер је утврђено да је за њим Полицијска станица Брод Министарства унутрашњих послова Републике Српске расписала потрагу због кривичног дјела избјегавање давања издржавања. Он је предат припадницима те полицијске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана