Халид Муслимовић бившој љубавници треба да плати 130.000 КМ

Ј. С.
Халид Муслимовић бившој љубавници треба да плати 130.000 КМ

ПРИЈЕДОР - Пјевач Халид Муслимовић проглашен је кривим у Основном суду у Приједору, а пресудом је дужан да бившој љубавници Соњи Башић, држављанки Аустралије, исплати 130.000 КМ које јој је дуговао те додатних 10.000 КМ судских трошкова.

Башићева је пјевачу док су били у вези новац слала путем "Вестерн јуниона", а како је казала за федералне медије, задовољна је пресудом.

- Он ће морати да ми врати 130.000 КМ и да плати 10.000 КМ судске трошкове у року од 30 дана. Остатак новца који му се ставља на терет суд није признао и знам да неће ни признати, али ја сам задовољна - казала је Башићева.

Она је, према медијским наводима, поднијела тужбе и против Муслимовићеве кћерке и сина којима је наводно дала 20.000 долара.

- Судија ми је рекао да, уколико желим свој новац назад, морам поднијети тужбу и против Халидове дјеце. Ја сам то и урадила јер за то имам доказе - казала је Башићева и додала да га је тужила у у Америци, Аустралији и у БиХ гдје су донесене пресуде у њену корист.

Муслимовићу још није завршено суђење у Бањалуци гдје га је Башићева тужила за физичко злостављање. Он је на рочишту, које је одржано у јануару у Основном суду у овом граду, казао да је Башићева била пијана и да ју је само грицнуо за раме "јер има она народна да пијанца треба мало испљескати или угристи" те да је "сама пала као крушка".

Напад због кога се суди пјевачу у Бањалуци одиграо се 27. јула прошле године између два до три часа ујутро, на релацији магистралног пута Бањалука - Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана