Експлозија код Добоја: Погинуо власник фарме пилића, супруга тешко повријеђена

Н. Т.
Експлозија код Добоја: Погинуо власник фарме пилића, супруга тешко повријеђена

ДОБОЈ - Живко Ристић (71) је погинуо, а његова супруга Ђурђија (60) је повријеђена када је је експлодирала пећ за загријавање њихове фарме пилића у мјесту Бољанић код Добоја, потврђено је "Гласу Српске". поптврђено је "Гласу Српске".

У Полицијској управи Добој, наводећи иницијале,  потврдили су нам да им је јутрос око 9.30 часова пријављено да је  дошло до непознате експлозије на фарми пилића, власништво Ж.Р.

– Претпоставља се да је усљед ове хаварије на систему загријавања просторије за узгој пилића дошлодо експлозије. Том приликом Ж.Р. је страдао док је његова супруга Ђ.Р. возилом хитне помоћи превезена у добојску болницу због опекотина које је задобила. Усљед експлозије је дошло до избијања једног зида на објекту. Увиђај у току - истакла је портпарол ове Управе Драгана Керкез.

Према незваничним информацијама, Живко је у тренутку експлозије био поред пећи и на мјесту је остао мртав. Сазнајемо да његова супруга није задобила озбиљније повреде.Извор близак истрази је казао да се претпоставља да је пећ експлодирала због дотрајалости, али то се истражује.

На лицу мјеста у току је увиђај и за сада се не зна више информација.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана