Четворица Бањалучана претукла двије особе због несугласица у саобраћају

Небојша Томашевић
Четворица Бањалучана претукла двије особе због несугласица у саобраћају

БАЊАЛУКА – Полиција је привела и испитала Д.С. (20), Л.Ш. (21), А.К. (21) и В.Д. (20) сви из Бањалуке, због сумње да су због несугласица у саобраћају напали и претукли двије особе те оштетили њихово возило „опел“.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да  све се десило 30. новембра у улици Крајишких бригада.

- Надлежној полицијској станици тог дана око 13.40 часова  оштећено лице пријавило је да су  њега и пријатеља напала четири њему непозната мушкарца  након несугласица у саобраћају у улици Крајишких бригада. Како је навео у пријави, особе које су их напале изашле су из аутомобила „фолксваген“, a потом напале њега и пријатеља те им нанијели тјелесне повреде. Том приликом оштећен је и аутомобил „опел“ којим је оштећено лице управљало - саопштено је из ПУ Бањалука.

Додаје се да је оштећенима указана љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске.

Како су рекли у полицији, након пријаве ефикасним радом идентификовани су пријављени нападачи, који су потом и ухапшени.

-  Д.С, Л.Ш, А.К. и В.Д. су ухапшени због основа сумње да су починили кривична дјела насилничко понашање и оштећење и одузимање туђе ствари. Осумњичено лице  Д.С. је подвргнуто испитивању на присуство опојних дрога, и том приликом је утврђено присуство опојне дроге кокаин у организму. О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио полицијским службеницима да се након комплетирања и документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Бањалука достави извјештај о почињеним кривичним дјелима-стоји у саопштењу полиције не наводећи детаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана