Бањалука: Ухашене три особе због дроге, а једна због тешке крађе

Srna
Бањалука: Ухашене три особе због дроге, а једна због тешке крађе

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција ухапсила је три лица због промета и конзумирања опојних дрога, те једно лице за којим је била расписана централна потјерница због почињеног кривичног дјела тешка крађа.

Према потјерници на основу наредбе Основог суда Бањалука ухапшено је лице чији су иницијали Н.К, које је предато у надлежност Окружног центра Судске полиције Бањалука, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Од лица чији су иницијали Ј.Т. полиција је одузела око 1,12 грама марихуане, те ће против овог лица надлежном суду бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из Закона о производњи и промету опојних дрога.

Приликом обављања редовних послова и задатака, полиција је уочила лица чији су иницијали В.М. и И.Ј. да конзумирају опојну дрогу, а тестирањем у службеним просторијама код првог лица је утврђено присуство опијата и ТХЦ, док је код другог лица утврђено присуство ТХЦ у организму.

Против ових лица слиједи подношење захтјева надлежном суду за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја конзумирање опојне дроге.

Сва лица су ухапшена јуче.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бањалука, јуче је евидентирано седам кривичних дјела, осам нарушавања јавног реда и мира и 13 саобраћајних незгода од којих једна са посљедицама по лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана