Вриједна донација „m:tela“ Клиници за дјечије болести УКЦ-а Српске

ГС
Вриједна донација „m:tela“ Клиници за дјечије болести УКЦ-а Српске

БАЊАЛУКА - Подршка и донације усмјерене у правцу унапређења услова живота и лијечења за најмлађе, апсолутни су приоритет друштвено одговорног аспекта пословања компаније „m:tel“. Овога пута„m:tel“ је донирао средства за куповину вриједне опреме Клиници за дјечје болести Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Републике Српске.

Генерални директор „Телекома Србија“ Владимир Лучић данас је у пословној згради компаније „m:tel“ у Бањалуци уручио чек начелнику Клинике за дјечије болести Владимиру Мирошљевићу, а за потребе набавке 20 ултразвучних инхалатора.

- Компанија „Телеком Србија“ има дугу праксу друштвено одговорног пословања, коју на успешан начин спроводе и њене ћерке фирме. Трудимо се да улажемо у заједницу у којој послујемо, ослушкујући актуелне потребе исте те заједнице. Срећни смо што је наша компанија„m:tel“ Бањалука у прилици, да у овим за све нас изазовним временима, помогне Клиници за дјечије болести УКЦ-а РС,  донирајући средства за набавку ултразвучних инхалатора за помоћ најмлађим суграђанима. Како наш „m:tel“, тако и  „Телеком Србија“ наставиће и убудуће да подржавају институције и установе чији рад подразумева бригу о најмлађима – истакао је Лучић.

Наглашавајући нарочиту фокусираност друштвено одговорног пословања компаније на помоћ и подршку најмлађима, генерални директор „m:telа“ Марко Лопичић, такође је изразио задовољство чињеницом да ће ова клиника сада имати боље услове за његу и бригу о дјеци.

-Желимо увек бити ослонац, подршка и пријатељи заједници у којој послујемо, а нарочито када је реч о улагању у здравље наше деце - рекао је Лопичић.    

Мирошљевић је захвалио компанији „m:tel“, како је нагласио, првенствено зато што својим одговорним односом према заједници чини услове за живот, односно лијечење најмлађих лакшим и квалитетнијим.

- Хвала компанији „m:tel“ на изузетно вриједној донацији која ће битно утицати на услове лијечења најмлађих и најрањивијих, у име свих запослених на Клиници за дјечије болести, али првенствено у име наших малих пацијената - рекао је Мирошљевић.

У компанији „m:tel“ су нагласили да још једном у низу донација здравству и здравственим установам пружају пријатељску помоћ онима којима је она најпотребнија, настављајући и на овај начин континуирано да улаже у заједницу у којој послује.

- Компанија „m:tel“, послујући у оквиру „Телеком Србија“ групе, годинама уназад његује управо онај дио пословања који се тиче друштвене одговорности и односа према заједници, с нарочитом пажњом се односећи према добробити за најмлађе. С тим у вези, много пута до сада је кроз програм донација, али и подржавајући многобројне пројекте и активности чији су фокус дјеца и млади, помагала управо унапређењу квалитета њиховог живота и здравља – истакли су у компанији „m:tel“.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана