Супруг преминуле породиље очајан: Анђеле мој, причаћу му сваког дана о теби

ГС
Супруг преминуле породиље очајан: Анђеле мој, причаћу му сваког дана о теби

Д.Л. (31) из Власотинца преминула је јутрос у УКЦ Ниш, а супруг се потресним ријечима опростио од ње на друштвеним мрежама.

"Анђеле сваког дана док чувам нашег А. причаћу му о теби како треба да буде добар како си ти била добра срећо моја ниси ово заслужила Г. моје", написао је супруг В. Л.

Пар се вјенчао у сепрембру прошле године, а како незванично сазнајемо преминула породиља је била у седмом мјесецу трудноће.

"Пацијенткиња је на пријему била у изузетно тешком општем стању. Након клиничког и ултразвучног прегледа пацијенткиња се пребацује у јединицу интезивне неге Клинике за гинекологију и акушерство. Приступљено је лабораторијској обради, реанимацији и припреми за хитан хирушки захват. Упркос хитном хируршком захвату и напорима дежурне екипе гинеколога и анестезиолога, пацијенткиња је јутрос 6.50 часова преминула", навели су у УКЦ Ниш.

Др Небојша Димитријевић, дирекотор Опште болнице Лесковац у којој је порођена Д. Л.(31) из Власотоинца, а која је јутрос преминула у УКЦ Ниш, каже за Курир да је наложио унутрашњу контролу у болници.

"Девојка је прворотка, ћерка мог доброг пријатеља, који је медицински техничар и с којим сам годинама радио у Црној Трави. Знам само да је у трудноћи имала повишен крви притисак и да је код нас пре два дана порођена царским резом, те да је након њега имала обилно крварење због чега је пребачена у УКЦ Ниш. Код нас је примила и деривате крви и све што је требало. Како сам касније сазнао од колега из Ниша имала је такозвани ДИК (дисеминована интраваскуларна коагулопатија) односно крварила је на све стране по организму. Ако је заиста то било, а контрола ће утврдити, онда јој није било спаса. Али, су ми чак синоћ колеге из Ниша писале да је мало боље. Нажалост, јутрос су јавили да је преминула. Изражавам најдубље саучешће породици",  каже за Курир др Димитријевић.

Огласио се И Универзитетски клинички центар Ниш.

“Пацијенткиња Д.Л. (31) из Опште болнице Лесковац примљена је 28. фебруара 2024. године у 15.34 минута на Клинику за гинекологију УКЦ Ниш након претходно урађеног царског реза у болници у Лесковцу, а због сумње на крварење у трбуху. Пацијенткиња је на пријему била у изузетно тешком општем стању. Након клиничког и ултразвучног прегледа се пребацује у јединицу интензивне неге Клинике за гинекологију и акушерство. Приступљено је лабораторијској обради, реанимацији и припреми за хитан хируршки захват. Упркос хитном захвату и напорима дежурне екипе гинеколога и анестезиолога пацијенткиња је јутрос у 6.50 сати егзитирала“, саопштио је УКЦ Ниш.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана