Посјета сајму у Хановеру

Срна
Посјета сајму у Хановеру

Сарајево - Делегација Агенције за унапређење страних инвестиција у БиХ /ФИПА/ посјетила је највећи Међународни сајам индустријских технологија у свијету, који је одржан у Хановеру, те потенцијалним инвеститорима представила могућности за улагање и информисала их о условима пословања у БиХ.

Делегација Фипе, коју је предводио директор Гордан Милинић, састала се са потенцијалним инвеститорима из САД, Њемачке, Аустрије, Кине, Русије, Данске, УАЕ, Турске, Италије и других земаља.

Из Фипе истичу да је са већим бројем значајних свјетских компанија договорен наставак контаката и сарадње, док су неке од њих најавиле посјету БиХ.

Договорен је и наставак сарадње са компанијама које намјеравају да премјесте производњу на нове локације које би њихово пословање могле учинити још профитабилнијим.

У саопштењу Фипе наводи се да је сајам у Хановеру, који је трајао од 25. априла до данас, идеално мјесто за упознавање пословних партнера и више од 60 година је водећи сајам на тржишту иновативних технологија, материјала и идеја.

Земља партнер сајма у Хановеру биле су САД.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана