Подршка породици Драгичевић у проналажењу правде

Срна
Подршка породици Драгичевић у проналажењу правде

Бањалука - Грађани Бањалуке и вечерас су се окупили на Тргу Крајине како би прислужили свијеће за 21-годишњег Давида Драгичевића, чије је тијело прије три дана пронађено у Врбасу, те изразили подршку породици у трагању за правдом и ефикасним расвјетљавањем околности младићеве смрти.

Давидов отац Давор захвалио је окупљеним суграђанима за подршку, истичући да му она много значи.


Драгичевић је рекао да истрага креће из почетка и захвалио предсједнику Републике Српске Милораду Додику и министру унутрашњих послова Српске Драгану Лукачу за подршку, те што су посјетили његову породицу.

"Сигуран сам да се мој син није убио", рекао је Драгичевић и позвао све који имају било какву информацију да је јаве, каква год она била.

Мирном окупљању под називом "Стоп некажњеним убиствима у Бањалуци - Правда за Давида" присуствовало је више стотина суграђана, родбине и пријатеља Давида Драгичевића.

Додик је данас након састанка са Лукачем изјавио да је затражио да Министарство унутрашњих послова Републике Српске што прије обезбиједи додатну експертизу у овом случају и да се породици и јавности доставе чињенице.

Тијело Давида Драгичевића, чији је нестанак полицији пријављен 18. марта,
пронађено је 24. марта на локацији гдје се рјечица Црквена улива у Врбас у непосредној близини тврђаве Кастел у Бањалуци.

За младићем су, уз полицију, трагали његови чланови породице и бројни суграђани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана