Операција у Италијиједини спас за дјечака Николу Марковића из Косовске Митровице

М. Л.
Операција у Италијиједини спас за дјечака Николу Марковића из Косовске Митровице

Бањалука - Трогодишњем Николи Марковићу из Косовске Митровице који болује од тумора хитно је потребно 120.000 евра за лијечење у Италији.

Дјечак болује од туморске малигне масе, изнад лијеве надбубрежне жлијезде, а метастазе су присутне на карлици и лобањи. Николини родитељи Јелена и Љубиша кажу да је њихов син у протекла два мјесеца имао шест хемотерапија.

- Једини спас за нашег сина је одлазак у Ђенову за шта нам треба много новца. Молимо све људе добре воље да помогну свој деци, па и нашем Николи - навели су родитељи у писму упућеном на адресу Одбора за помоћ Србима Косова и Метохије у Бањалуци.

Предсједник одбора Милорад Арлов позвао је све људе у РС да заједничким снагама спасу Николу - једино дијете Јелене и Љубише Марковић.

Новац за лијечење могуће је уплатити на број жиро рачуна у РС: Одбор за помоћ Србима КиМ: 555-10000186096-12 са назнаком помоћ за лијечење Николе Марковића. Новац за помоћ у Србији може се уплатити на рачун Комерцијалне банке 205-9011006110961-61 на име Никола Марковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана