Нестали Рус напустио БиХ и аутобусом се вратио у Србију

ГС
Нестали Рус напустио БиХ и аутобусом се вратио у Србију

Артем Алексејевич Попов (18), Рус чији је нестанак недавно пријављен не налази се у Бањалуци и утврђено је да је 12. фебруара напустио БиХ и ушао у Србију.

У МУП Републике Српске наводе да је Попов 12. фебруара ушао у аутобус фирме ”Бочац турс”, који је путовао за Нови Сад.

”Неспорно је утврђено да је Попов тог дана напустио БиХ и вјероватно се налази на подручју Новог Сада”, наводи извор АТВ-а.

Према пријави његове мајке Артем је посљедњи пут виђен 12. фебруара, управо на аутобуској станици у Бањалуци, и од тада му се изгубио сваки траг.

Артем је претходо из Русије допутовао у Србију. Према информацијама које је породица добила од полиције 10. фебруара 2024. године је прешао гранични прелаз Рача и ушао у БиХ, , сазнаје АТВ.

”Мој син познат је и као Влајко. Последњи пут виђен је на аутобуској станици у Бањалуци и од тада му се губи сваки траг. Пасош није регистрован од 10. фебруара, што значи да се највероватније и даље налази у БиХ. Непознато је гдје је отишао, можда у Сарајево или Мркоњић Град. Течно говори руски и српски језик”, испричала је недавно мајка за Телеграф.

Артем је висок 190цм, мршав је и има смеђе очи и косу. Препознатљив је и по брковима и бради. Породица нема информације о томе шта је имао на себи када је виђен последњи пут, али моли све који имају било какву информацију да позову полицију у БиХ или у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана