Миладин Радовић, директор “Пошта Српске”: Изазовима одолијевамо захваљујући радницима

Данијела Бајић
Миладин Радовић, директор “Пошта Српске”: Изазовима одолијевамо захваљујући радницима

БАЊАЛУКА - Пандемија вируса корона утицала је на све сегменте друштва, није заобишла ни привреду, а самим тим ни пословање “Пошта Српске”. Од самог почетка избијања кризе изазване “ковидом 19” радили смо у интересу наших корисника и на креирању рјешења за новонастали тешки изазов, којем успјешно одолијевамо захваљујући пожртвованости и професионалности наших радника.

Рекао је то директор “Пошта Српске” Миладин Радовић додајући да је ово предузеће од самог почетка било на услузи корисницима и трудило се да оправда слоган “заједно кроз живот”.

- Били смо подршка многим активностима и доказали одговорност према друштву и заједници. Послујући у изузетно отежаним условима, поштујући мјере које је прописивао Републички штаб за ванредне ситуације РС, наши запослени су чинили све како би омогућили несметану комуникацију која се у овим ванредним околностима показала од пресудне важности. Сви корисници наших услуга, од појединаца до државних институција могли су и моћи ће и даље да се поуздају у нас - поручио је Радовић додавши да је доказ томе то што “Поште Српске” нису затвориле своја врата и ускратиле своје услуге ниједан дан, чак ни у вријеме тоталног закључавања.

Радовић наглашава да су кључ успјеха овог јавног предузећа, које његује сарадњу, поштовање и разумијевање, радници. 

- Добро функционишемо јер наши радници знају сврху свога посла. Сви запослени, посебно они у технолошком процесу рада, дају максимум од себе  и држе систем “Пошта Српске”. Својим радом одржавају комуникацију и наше услуге чине доступним свим корисницима - нагласио је Радовић.

Он је истакао да је ово предузеће, које активно ради, има јасну визију развоја, одржава континуитет пружања услуга и посредује у комуникацији у вријеме пандемије, повјерење корисника задобило способношћу, посвећеношћу људима и поузданошћу.

- Велико хвала свим радницима “Пошта Српске”. Успјешно се носимо са тешким временима захваљујући вама. Велико хвала свим корисницима услуга “Пошта Српске”. Молим вас да разумијете, прихватите и подржите наш рад у вријеме када се ситуација преко ноћи мијења - поручио је Радовић пожељевши свима много здравља, среће и пословних успјеха у 2021. години.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана