Меланији стижу ципеле, ракија и писмо

А. Ј.
Меланији стижу ципеле, ракија и писмо

Бањалука - Два пара ципела број 42, заједно са домаћом ракијом, писмом и мапом Бањалуке јуче су из бањалучке фабрике "Бема" отишла брзом поштом у САД на адресу Меланије Трамп, супруге републиканског кандидата за предсједника САД Доналда Трампа.

Технички директор "Беме" Маринко Умичевић прије слања ципела рекао је да Меланији шаљу један пар ципела у златној боји, у којима може шетати по САД током кампање и бијеле, симболичне, да у њима прошета по Бијелој кући. Ципеле је употпунио мотив змијањског веза.

- "Бема" нема шта друго да понуди до ципела, које смо израдили са пуно љубави. Материјали су врхунски, кожа и меморијска пјена, да будућа прва дама САД не би изгубила на елеганцији - рекао је Умичевић и додао да је Меланија одушевљена поклоном.

Додао је да се "Бема" на овај корак одлучила као знак подршке њој и њеном супругу на предстојећим предсједничким изборима. Прије самог паковања, Умичевић је ципеле посуо водом, да не би нажуљале нову власницу, док је у писму које јој је упутио изразио наду да наша земља од САД коначно може очекивати пријатељство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана