Краш слатки пакети – Интернет продаја - бесплатна достава

PR
Краш слатки пакети – Интернет продаја - бесплатна достава

Како би се БХ грађани у овом времену из сигурности свог дома могли засладити или развеселити најдраже особе, Краш је у сaрадњи с Хрватском поштом Мостар осигурао online наруџбу пакета Крашевих производа уз бесплатну доставу

Брзом поштом 1323 преко интернете трговине еPostShop. (www.epostshop.ba)

Најважније  је сада сачувати здравље и зато је засад нужно остати кући. То је најбољи начин да помогнемо здравственима радницима у борби против епидемије коронавируса”.

Како би ова тешка времена мало засладили, Краш је за Вас припремио 'Пакете који нас спајају'  у којима су слатки производи и којима Вам желимо омогућити да уживате у нашим најпопуларнијим сластицама, а биће Вам достављени на кућну адресу. Пакетом можете честитати рођендан, рођење дјетета, годишњицу брака или уљепшати некоме кога волите надолазеће благдане (Ускрс, Васкрс, Бајрам).

Осмислили смо три различита  Краш слатка пакета по цијенама од 20 КМ –(L Пакет /Ускрсни) и 30 КМ (XL пакет) и 50 КМ (XXL пакет) сa  производима које највише волите (садржај слатког пакета се налази на www.krastrgovina.com или www.epostshop.ba).

#Останите дома, Краш ће доћи до Вас

Ваш Краш

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана