Kraš slatki paketi – Internet prodaja - besplatna dostava

PR
Kraš slatki paketi – Internet prodaja - besplatna dostava

Kako bi se BH građani u ovom vremenu iz sigurnosti svog doma mogli zasladiti ili razveseliti najdraže osobe, Kraš je u saradnji s Hrvatskom poštom Mostar osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu

Brzom poštom 1323 preko internete trgovine ePostShop. (www.epostshop.ba)

Najvažnije  je sada sačuvati zdravlje i zato je zasad nužno ostati kući. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenima radnicima u borbi protiv epidemije koronavirusa”.

Kako bi ova teška vremena malo zasladili, Kraš je za Vas pripremio 'Pakete koji nas spajaju'  u kojima su slatki proizvodi i kojima Vam želimo omogućiti da uživate u našim najpopularnijim slasticama, a biće Vam dostavljeni na kućnu adresu. Paketom možete čestitati rođendan, rođenje djeteta, godišnjicu braka ili uljepšati nekome koga volite nadolazeće blagdane (Uskrs, Vaskrs, Bajram).

Osmislili smo tri različita  Kraš slatka paketa po cijenama od 20 KM –(L Paket /Uskrsni) i 30 KM (XL paket) i 50 KM (XXL paket) sa  proizvodima koje najviše volite (sadržaj slatkog paketa se nalazi na www.krastrgovina.com ili www.epostshop.ba).

#Ostanite doma, Kraš će doći do Vas

Vaš Kraš

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana