Драгичевић: Од данас не судјелујем у истрази другог тима

nezavisne.com
Драгичевић: Од данас не судјелујем у истрази другог тима

Бањалука - Са добро познатим ријечима “Драги мој сине, душо моја, драги наш Давиде, душо наша” почело је на бањалучком Тргу Крајине још једно окупљање “Правда за Давида”.

Давор Драгичевић, отац настрадалог Давида Драгичевића, обраћање на тргу поново је почео подсјећањем да је казна за саучесништво у убиству до 45 година затвора.

Драгичевић је навео да је данас у 11 часова отишао у МУП да га ухапсе, а да га је дочекао смијех и одговор да о томе не треба размишљати, да само “они” могу бити ухапшени.

Давидов отац јавно је изнио имена људи које сматра одговорним за смрт његовог сина и заташкавање истраге.

“Саучесници и убице у предмету брутално убиство Давида Драгичевића су Ђорђе Рађен и укућани куће у Велибора Јањетовића Јање, Дарко Ћулум, Далибор Врећо, Драган Лукач те Жељко Каран”, рекао је Драгичевић пред грађанима.

Додао је још да је “Инспекторица Горана Рећовић, невино женско дијете држала три сата и приморала да каже да Давида није видјела у Господској улици у наведеном времену” .

Драгичевић је додао да са данашњим даном, он више не судјелује у истрази другог тима.

“На сликама обудкције које ми не дају, ни да фотокопирам па да имам, види се, на слици гдје је Давид окренут на бок да је каиш откопчан. На другој слици, када Давида окрећу на леђа каиш је закопчан са копчом, како је то могуће? Превише сам дао, узели сте ми дијете”, рекао је Драгичевић.

На Тргу је поновио да дјецу никад неће опростити.

Грађанима се обратило још неколико чланова групе “Правда за Давида” који су позвали на мирно и достојанствено окупљање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана