Додјелом диплома обиљежен Дан и годишњица Независног универзитета Бањалука

Г.С.
Додјелом диплома обиљежен Дан и годишњица Независног универзитета Бањалука

БАЊАЛУКА - Поводома Дана и 19 година постојања Независног универзитета Бањалука данас је одржана свечана додјела диплома докторантима, мастер и студентима основних студија свих факултета.

Знање је све важнији ресурс и због тога је квалитетно образовање приоритет модерног човјека, истако је Ректор Независног универзитета проф. др Остоја Барашин честитајући стицање звања. Већ 19 година Независни универзитет Бањалука унапређује квалитет високог образовања, у складу са новим трендовима у окружењу.

„Све године  иза нас  су биле године успјешнг рада и многих савладаних препрек“, навео је Барашин и истакао  да је Независни универзитет  обезбиједио  константан раст и развој и постао једна од водећих високошколских установа у Републици Српској и БиХ.

„Наш људски и материјални потенцијал  гаранција су нашег  будућег  дугорочног развоја. Од посебног значаја је чињеница да је велика већина дипломаца са дипломом Независног универзитета  добила посао у струци за коју су се школовали  на различитим позицијама  широм Републике Српске, БиХ, али и у државама региона бивше СФРЈ. Незавинси универзитет Бањалука је мјесто на којем почиње будућност“, поручио је проф. др Остоја Барашин и у свом обраћању.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана