Директоре чека пет шумских газдинстава

М. Ми.
Директоре чека пет шумских газдинстава

Бањалука - Предузеће "Шуме РС" расписало је конкурс за директоре шумских газдинстава "Јахорина" Пале, "Мајевица" Лопаре, "Оштрељ-Дринић" из Дринића, "Зеленгора" из Калиновика и "Врбања" из Котор Вароша.

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана посљедњег објављивања конкурса, а неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата неће бити разматране.

Посебни услови које кандидати треба да испуне су да имају високу стручну спрему, односно завршен факултет природног или друштвеног смјера и пет година радног искуства, од чега три на руководећим позицијама. Осим тога, кандидати треба да посједују руководеће и организационе способности.

Уз пријаву на конкурс кандидати треба да доставе, између осталог, биографију са подацима о кретању у служби, овјерену копију дипломе, доказ о радном искуству, потврду да нису отпуштени из јавне службе на било којем нивоу уколико су били запослени и програм рада за мандатни период.

Са свим кандидатима који уђу у ужи избор комисија за избор ће обавити интервјуе. Директори шумских газдинстава именују се на период од четири године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана