Бијељина: Потписани уговори са новим стипендистима

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Градоначелник Бијељине Мићо Мићић потписао је данас уговоре о стипендирању ученика генерације основних и средњих школа у граду.

"Ово су ми најдражи уговори које потписујем, јер је ријеч о најбољој дјеци која су ученици генерације у својим школама, основним и средњим, понос својих родитеља и школа, али и свих нас", рекао је Мићић.

Нових 13 стипендиста из основних школа су Катарина Симојловић, Ангелина Мирић, Катарина Лазаревић, Маја Радић, Милица Лазић, Миодраг Остојић, Теодора Трнинић, Стефан Јосиповић, Николина Лукић, Драгиша Драгичевић, Марина Лазаревић, Јелена Ијачић и Борко Симић и њихова стипендија је 100 КМ мјесечно.

Градску стипендију чији је износ 200 КМ током 10 мјесеци примаће шест ученика генерације средњих школа - Владан Ђокић, Михаела Ристић, Јована Мићановић, Милица Пухало, Адриана Спасојевић и Катарина Јовић, као и петоро ученика са посебним потребама.

Честитајући стипендистима, градоначелник Мићић је пожелио да успјешно заврше школе и факултете које су уписали.

"Додјелом стипендија град Бијељина жели да подржи младе током школовања, да затим успјешно нађу посао, те да својим знање и радом омогуће даљи развој наше локалне заједнице", истакао је Мићић.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана