Bijeljina: Potpisani ugovori sa novim stipendistima

Srna
Foto: Srna

BIJELjINA- Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić potpisao je danas ugovore o stipendiranju učenika generacije osnovnih i srednjih škola u gradu.

"Ovo su mi najdraži ugovori koje potpisujem, jer je riječ o najboljoj djeci koja su učenici generacije u svojim školama, osnovnim i srednjim, ponos svojih roditelja i škola, ali i svih nas", rekao je Mićić.

Novih 13 stipendista iz osnovnih škola su Katarina Simojlović, Angelina Mirić, Katarina Lazarević, Maja Radić, Milica Lazić, Miodrag Ostojić, Teodora Trninić, Stefan Josipović, Nikolina Lukić, Dragiša Dragičević, Marina Lazarević, Jelena Ijačić i Borko Simić i njihova stipendija je 100 KM mjesečno.

Gradsku stipendiju čiji je iznos 200 KM tokom 10 mjeseci primaće šest učenika generacije srednjih škola - Vladan Đokić, Mihaela Ristić, Jovana Mićanović, Milica Puhalo, Adriana Spasojević i Katarina Jović, kao i petoro učenika sa posebnim potrebama.

Čestitajući stipendistima, gradonačelnik Mićić je poželio da uspješno završe škole i fakultete koje su upisali.

"Dodjelom stipendija grad Bijeljina želi da podrži mlade tokom školovanja, da zatim uspješno nađu posao, te da svojim znanje i radom omoguće dalji razvoj naše lokalne zajednice", istakao je Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana