Бањалука домаћин свјетским креативцима

А. Ј. Р.
Бањалука домаћин свјетским креативцима

Бањалука - Шведски двојац Фредрик Ост и Ерик Кокум из "Снаск" креативне агенције, за које би креативци из цијелог свијета вољели да раде, долазе на овогодишњи "Play Media Day 03", који ће бити одржан 8. јуна у Бањалуци.

Рекла је ово јуче креативна директорица агенције "Play Team" и директорица програма догађаја Дијана Тепшић, истакавши  да ће овај регионални комуникацијски догађај окупити еминентне свјетске, регионалне и домаће стручњаке из креативне индустрије.

- Поред овог сјајног двојца, угостићемо више од двадесет респектабилних стручњака из различитих области. Односи са јавношћу, дигитална промоција, дизајн, медији и инфлуенсери су само неке од тема које привлаче пажњу јавности и које ће бити у фокусу догађаја. Ове године говорићемо и о биткоину, који је увелико заинтригирао свијет, али и о стрес манаџменту - истакла је Тепшићева.

Додала је да ће дио овогодишњег програма "Play Media Day 03" бити и успјешни инфлуенсери из региона.

Извршни директор "Play Media Dayа" Бојан Драгишић навео је да ће и ове године догађај понудити мноштво пратећих,  забавних и интерактивних садржаја, као и да ће велику пажњу посветити визуелном изгледу догађаја.

- Локација догађаја је Музеј савремене умјетности РС, а заједно са нашим партнерима обезбиједићемо бројне зоне за дружење и опуштање, занимљив музички програм, али и вриједне поклоне за посјетиоце - рекао је Драгишић. Истакао је да је ово тек дио изненађења која припремају, нагласивши да ће већ данас обрадовати једну особу котизацијом за овај јединствени догађај у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана