Нијемци у БиХ отварају велику фабрику

БизнисИнфо
Нијемци у БиХ отварају велику фабрику

Компанија “ГС-Рама” тражи смјештај за своје запосленике на дужи период у близини локације нове творнице која је изграђена у Прозору-Рами.

“Тражимо удобан смјештај с потребним садржајима за наше запосленике. Ако имате доступан смјештај који би одговарао нашим потребама, молимо вас да нас контактирате”, наводи се у занимљивом огласу из ове компаније.

Како се истиче, потребно је навести колико соба је доступно те по могућности послати фотографије, а важно је да смјештај буде у близини фирме.

Творница “ГС-Рама” ће у својим почецима прије свега радити дијелове за фирму Лиебхерр, а након потпуне реализације испоруке наруџби, творница ће кренути с радом за Кнорр-Бремсе и за Њемачке жељезнице, пише БизнисИнфо.ба.

Након тога услиједиће други пројекти, овисно о радној снази. Творница би на почетку требала бити дом за 100 радника, а у пуном капацитету за њих 250 до 300.

Улагања у “ГС-Рама” су огромна, износ који се спомиње је и преко 40 милиона КМ, а очекује се и ширење комплекса. Све овиси о радној снази.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана