Три славне Српкиње у Плејбоју ФОТО

Агенције
Три славне Српкиње у Плејбоју ФОТО

Пјевачица Гоца Тржан, водитељка Ена Попов и виолинисткиња Тијана Милошевић позирале су голе у новом броју најпознатијег мушког часописа "Плејбој".

Тема фотографисања били су цитати умјетничких дјела, а ове три популарне даме сликале су се попут скулптура, гдје су показале своје изазовне облине. Свака од њих урадила је по двије фотографије за чувени магазин "Плејбој".

Како пишу таблоиди, снимање је трајало читав дан, а Гоца, Ена и Тијана биле су добро расположене на сету.

Гоца Тржан је студирала на Пољопривредном факултету у Београду, а студије је прекинула и почела да се бави музиком. Пјевала је у групи "Дисторзија", а послије тога пратеће вокале за групу "Тапири". Пажњу је скренула наступајући у групи "Тап 011". Послије изласка из познатог београдског бенда кренула је са соло каријером. Играла је у више серија и филмова.

Ена Попов је завршила Факултет за предузетни менаџмент, а популарност је стекла учешћем у ријалитију "Велики брат". Била је у емотивној вези са Марком Миљковићем, са којим је својевремено водила емисију "Звезде Гранда". Такође, Ена се опробала и као пјевачица, објавивши албум "Прво од мене". Била је у вези са фудбалером Гојком Качаром.

Тијана Милошевић је прва виолина Београдске филхармоније и кћерка познатог музичара Бокија Милошевића. Удата је за перкусионисту Зорана Кикија Чаушевића. Тијана је са Жељком Јоксимовићем 2004. године представљала Србију и Црну Гору на "Евросонгу" у Истанбулу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана