Трамп: Можда Меланија сљедећа оде из Бијеле куће

Глас Српске
Трамп: Можда Меланија сљедећа оде из Бијеле куће

Иако су спекулације о разводу Доналда и Меланије Трамп биле често тема медија, посљедњи говор америчког предсједника изазвао је сумње да би то могло да се деси.

Амерички предсједник Доналд Трамп појавио се на гала вечери клуба "Гридирон" у Вашингтону, гдје су се окупили многи утицајни људи из свијета медија и политике.

Он је био поприлично расположен и збијао је шале које су многе присутне госте оставиле у ребусу.

Ипак, многе је заинтересовала порука коју је послао, а која се односи на његов тим, али и на прву даму.

- Толико људи одлази из Бијеле куће. Стално је узбудљиво и прометно. Ја волим хаос. Стварно је добар. Питање које ми стално сви постављају је ко ће сљедећи отићи, Стив Милер или Меланија? - рекао је Трамп.

С обзиром на то да је овај брачни пар прошао кроз многе буре у свом односу, пошалица коју је изговорио Доналд је све присутне оставила затечене, а многи су се запитали да ли је међу њима све у реду.

Подсјећамо, њихов брак је највише био пољуљан након секс-скандала са порно-звијездом Сторми Данијелс, која је још 2011. године у интервјуу за "In Touch" признала аферу.

Да Доналд и Меланија нису у најбољим односима, показало је неколико фотографија које су објављене у току прошле године. Сви су прозивали Трампа да не посвећује довољно пажње својој драгој, па се он трудио да њих двоје у јавности изгледају што присније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана