Топлес и врући пољупци Хајди са младим гитаристом

Агенција
Топлес и врући пољупци Хајди са младим гитаристом

Манекенка Хајди Клум (44) срећу је пронашла крај гитаристе бенда "Токио хотел" Тома Каулица (28), а везу је потврдила јавности на крајње неочекиван начин, уживајући на рајским плажама Мексика.

Током паузе у снимању емисије "Америка има таленат" пар се упутио у Мексико, а Хајди је показала колико је слободоумна. Наиме, она по цијеле дане хода само у доњем дијелу купаћег костима и ужива у емоцијама које гаји према младом музичару. Везу су започели тек недавно, па максимално искориштавају заједничке тренутке.

Дестинација заљубљеног пара је љетовалиште Кабо Сан Лујас, а највише времена проводили су сами у вили коју су изнајмили за одмор.

Папараци нису губили вријеме, па су их сликали, а њих двоје нису могли да се одвоје једно од другог. На већини фотографија Хајди је само у топлесу и са сунчаним наочарама.

Пар је романсу објавио током марта, а љубав је неочекивано планула током такмичења "Америка има таленат" у којем је манекенка члан жирија. Тако су започели дружење које је прерасло у страсну романсу.

Клумова је прошле године прекинула везу с трговцем умјетнина Витом Шнабелом (31), а иза ње је брак с музичаром Силом, од којег се растала 2012. године.

Заједно имају кћери Лени (13), Лоу (8) те синове Хенрија (12) и Џоана (11).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана