Toples i vrući poljupci Hajdi sa mladim gitaristom

Agencija
Toples i vrući poljupci Hajdi sa mladim gitaristom

Manekenka Hajdi Klum (44) sreću je pronašla kraj gitariste benda "Tokio hotel" Toma Kaulica (28), a vezu je potvrdila javnosti na krajnje neočekivan način, uživajući na rajskim plažama Meksika.

Tokom pauze u snimanju emisije "Amerika ima talenat" par se uputio u Meksiko, a Hajdi je pokazala koliko je slobodoumna. Naime, ona po cijele dane hoda samo u donjem dijelu kupaćeg kostima i uživa u emocijama koje gaji prema mladom muzičaru. Vezu su započeli tek nedavno, pa maksimalno iskorištavaju zajedničke trenutke.

Destinacija zaljubljenog para je ljetovalište Kabo San Lujas, a najviše vremena provodili su sami u vili koju su iznajmili za odmor.

Paparaci nisu gubili vrijeme, pa su ih slikali, a njih dvoje nisu mogli da se odvoje jedno od drugog. Na većini fotografija Hajdi je samo u toplesu i sa sunčanim naočarama.

Par je romansu objavio tokom marta, a ljubav je neočekivano planula tokom takmičenja "Amerika ima talenat" u kojem je manekenka član žirija. Tako su započeli druženje koje je preraslo u strasnu romansu.

Klumova je prošle godine prekinula vezu s trgovcem umjetnina Vitom Šnabelom (31), a iza nje je brak s muzičarom Silom, od kojeg se rastala 2012. godine.

Zajedno imaju kćeri Leni (13), Lou (8) te sinove Henrija (12) i Džoana (11).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana