Старлета се разводи јер не може да контролише његове изливе бијеса?

Агенција
Старлета се разводи јер не може да контролише његове изливе бијеса?

Поновно су се појавиле гласине да се Ким Кардашијан и Кање Вест разводе. Страни медији пишу да је ријалити звијезди досадило да каналише његове испаде, изливе бијеса и љубоморе. С друге стране, готово истовремено поједини амерички медији наводе и да је камен спотицања - четврто дијете.

"Живот с њим је тежак. Уопште не помаже око дјеце, стално је нерасположен, постао је завистан од таблета без којих више не функционише, а откако се Чикаго родила испади су све чешћи. Уз то он је све вријеме ненормално контролише", испричао је извор за ТМЗ.

Ипак, овим гласинама не иде у прилог њено понашање у јавности.

Наиме, током недавне посјете Јапану старлета је промовисала његову нову колекцију "Yeezy" . Пошто је било оних којима се модели нису допали, одмах је одговорила да је Кање дизајнирао само ципеле јер "није имао инспирације за дизајнирање одјеће".

А Ким је готово истовремено са овим причама осванула и на насловној страни америчког магазина "Ел".

"Моја прва насловница", похвалила се Ким сликом на Инстаграму.

Часопис је својим читатељима понудио и личне насловнице с порукама које им шаље Ким, а на свим фотографијама она изгледа заносно.

У интервјуу старлета је рекла да су она и Кање савршен баланс.

"Ми смо савршени баланс. Он је мене научио како још више да изражавам своје мишљење, а ја њега како да буде мирнији", кратко је описала брак с репером.

Ким и Кање су годинама били пријатељи. Љубав је планула 2012. године послије распада њеног 72 дана дугог брака са кошаркашем Крисом Хемфрисом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана