Starleta se razvodi jer ne može da kontroliše njegove izlive bijesa?

Agencija
Starleta se razvodi jer ne može da kontroliše njegove izlive bijesa?

Ponovno su se pojavile glasine da se Kim Kardašijan i Kanje Vest razvode. Strani mediji pišu da je rijaliti zvijezdi dosadilo da kanališe njegove ispade, izlive bijesa i ljubomore. S druge strane, gotovo istovremeno pojedini američki mediji navode i da je kamen spoticanja - četvrto dijete.

"Život s njim je težak. Uopšte ne pomaže oko djece, stalno je neraspoložen, postao je zavistan od tableta bez kojih više ne funkcioniše, a otkako se Čikago rodila ispadi su sve češći. Uz to on je sve vrijeme nenormalno kontroliše", ispričao je izvor za TMZ.

Ipak, ovim glasinama ne ide u prilog njeno ponašanje u javnosti.

Naime, tokom nedavne posjete Japanu starleta je promovisala njegovu novu kolekciju "Yeezy" . Pošto je bilo onih kojima se modeli nisu dopali, odmah je odgovorila da je Kanje dizajnirao samo cipele jer "nije imao inspiracije za dizajniranje odjeće".

A Kim je gotovo istovremeno sa ovim pričama osvanula i na naslovnoj strani američkog magazina "El".

"Moja prva naslovnica", pohvalila se Kim slikom na Instagramu.

Časopis je svojim čitateljima ponudio i lične naslovnice s porukama koje im šalje Kim, a na svim fotografijama ona izgleda zanosno.

U intervjuu starleta je rekla da su ona i Kanje savršen balans.

"Mi smo savršeni balans. On je mene naučio kako još više da izražavam svoje mišljenje, a ja njega kako da bude mirniji", kratko je opisala brak s reperom.

Kim i Kanje su godinama bili prijatelji. Ljubav je planula 2012. godine poslije raspada njenog 72 dana dugog braka sa košarkašem Krisom Hemfrisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana