Šokirala fanove: Raskinuli smo vjeridbu, želim mu sve najbolje

Agencije
Šokirala fanove: Raskinuli smo vjeridbu, želim mu sve najbolje

Britanska seks bomba Keli Bruk baš nema sreće u ljubavi. Nakon brojnih neuspjelih veza bila je na korak od udaje za bivšeg marinca Dejvida Mekintoša. Ipak, Keli i Dejvid su raskinuli vjeridbu....

Na iznenađenje svih fanova, lijepa Keli je na svom profilu na Tviteru objavila da su ona i Dejvid raskinuli vjeridbu.

"Tužan je ovo dan, ali moram da vas obavjestim da smo Dejvid i ja raskinuli vjeridbu. Volim ga i poštujem i želim mu sve najbolje", napisala je Keli.

Šta se desilo između njih ostaje i dalje nepoznato budući da je par izgledao vrlo srećno i zadovoljno. Keli je nedavno objavila svoju autobiografsku knjigu u kojoj je izjavila da je mnogo vremena trošila na pogrešne muškarce aludirajući da je Dejvid onaj pravi.

Iako su se zabavljali od početka ove godine, Keli i Dejvid vjerili su se nakon samo tri mjeseca veze, a spekulisalo se i da su se tajno vjenčali.

Podsjetimo da se par već jednom rastajao jer je model zanosnih oblina smatrala da je njen muškarac koristi kako bi stekao slavu.

Ipak da je stvar ozbiljnija nego ranije svjedoči i Kelin profil na Instgaramu sa kog je uklonila sve njene i Dejvidove zajedničke fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana