Северина и њена сестра ипак нису тако блиске

Агенције
Северина и њена сестра ипак нису тако блиске

"Нисмо били на Северинином вјенчању у Београду, као ни на оном у Истри", демантовали су Зденка и Здравко Жунић, сестра и зет сплитске пјевачице медијске натписе о свом присуству на церемонијама.

Они су у интервјуу за "Слободну Далмацију" демантовали натписе да су уз 600 других званица били гости грандиозног "српског вјенчања" одржаног прошлог викенда.

Како су били узрујани због нетачних навода у поједним медијима објаснили су разлоге своје јавне реакције.

"Из пијетета према својим рођацима и пријатељима, погинулим хрватским бранитељима, и поштујући маријански католички морал, не одобравамо овај естрадни циркус. Чудно нам је како је вјенчање у цркви, којем такође нисмо присуствовали, било у толикој тајности, а како овај дио венчања такође није остао обавијен велом тајни"

"Прекјуче смо у Вуковару сахранили пријатеља који је био повређен због ћириличних табли, а естрадни менаџери објављују ЦД с ћириличним натписом Северининог вјенчања", додали су њена сестра и зет.

Како каже, она сматра да Северина има тужан живот.

"Не подржавамо све ово, Срби су над нама водили оружани рат, угњетавали нас 50 година, а сада воде психолошки. Моја сестра је васпитана у хрватској и моралној, римокатоличкој породици, од оца Хрвата и мајке Хрватице, али је њен живот преузела менаџерска машинерија. Она има планетарну славу, али сигурно има тужан живот. Молим се за њено здравље и срећу", додала је Северинина сестра Зденка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана