Разбјеснио јој фанове: Толико је популарна, а нема ниједан хит

Агенције
Разбјеснио јој фанове: Толико је популарна, а нема ниједан хит

Постоје неки људи који се једноставно не критикују и чини се да је свет прихватио да је пјевачица Бијонсе једна од њих. Међутим, тако не мисли музичар Кид Рок.

Популарност Бијонсе је отишло толико далеко да је многи називају краљицом Би, а Кид Рок је у једном интервјуу признао како је, мало је рећи, запањен њеним успјехом.

У интервјуу за часопис „Ролингстон" Кид је рекао како никада није био велики фан Бијонсе и како се у посљедње вријеме бори да схвати зашто је толико обожавана од стране целог свијета када нема ниједан хит.

"Бијонсе нема хит, а највећа је пјевачица на свијету. Она нема хит као што је "Purple Rain"! Како можете да будете тако популарни када немате пјесму као што је "Sweet Home Alabama", пита се он.

Након што је упутио професионалну критику, одлучио је да изрази своје мишљење о њеном изгледу.

"Сви говоре како је Бијонсе згодна и како има лијепу задњицу. Ок, супер је за вас, али ја волим мршаве и плаве дјевојке тако да за мене она није привлачна", додао је Кид.

И након што је часопис стигао у руке Бијонсиних фанова сви су брже боље осули паљбу на Кида Рока путем друштвених мрежа, па су чак отишли толико далеко да су му неки обожаваоци претили смрћу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана