Poznati koji mrze svoja tijela

Agencije
Poznati koji mrze svoja tijela

Zaštose poznati pretvaraju da ne vole svoja tijela? Vjerujemo da su to pitanje postavili mnogi "smrtnici"…

Uprkos tome što ju je magazin "Esquire" već dvaput proglasio najseksipilnijom ženom godine, Glumica Skarlet Johanson nedavno je izjavila da se ne osjeća seksi i da ne voli svoje butine. To bi vjerovatno trebalo da znači da, ipak, niko nije savršen i da čak i najljepše žene svijeta mogu biti nezadovoljne svojim izgledom. Međutim, stvar čini gorom to što se, za razliku od običnih žena, od njih neprestano očekuje savršenstvo.

Evo čime su sve nezadovoljne neke od poznatih ličnosti…

Nikol Kidman

Holivudska glumica može se pohvaliti predivnom kosom, visokom i vitkom figurom, kao i izuzetno dugim nogama. Ali Kidman sebe ne vidi tako.

"Još uvijek imam osjećaj da imam dječačko tijelo. Voljela bih da imam izraženije obline jer smatram da je to privlačnije", izjavila je glumica.

Kara Delevinj

Poznata manekenka dijeli mišljenje glumice Nikol Kidman, pa je tako izrazila žaljenje što nema zanosnije tijelo. Na pitanje o tome šta bi na sebi željela da promjeni, odgovorila je: "Svoje tijelo. Željela bih da imam više oblina".

Dženifer Lopez

Pop diva insistirala je na tome da je njena pozadina "toliko velika i debela, da režiseri moraju da brinu o tome kako će je sakriti na ekranu". Sebe je jednom opisala kao ženu "masivne zadnjice, uske u gornjem dijelu tijela". "Znate, imam jake butine i ljudi su me kritikovali zbog toga".

Uma Turman

Ako ste mislili da poznata glumica imuna na ovu vrstu problema, u velikoj ste zabludi.

"Oduvijek sam bila nesigurna po pitanju svog izgleda – velika stopala, suviše visoka, neusklađene građe", izjavila je Turman.

Kameron Dijaz

Holivudska glumica može se pohvaliti zdravim tijelom i atletskom građom. Međutim, kako navodi, nezadovoljna je svojom zadnjicom.

"Voljela bih da imam obliju zadnjicu, i više ‘mesa na kostima’. Voljela bih da imam voluminoznije tijelo, ali nemam taj tip građe", otkrila je Dijaz.

Keli Bruk

Da li smatrate da nešto nije u redu sa rukama Keli Bruk? Pošto ih poznata manekenka ne podnosi, tvrdeći da su najgori dio njenog tijela.

Džesika Alba

Vjerovali ili ne, jedna od najpoželjnijih žena svijeta vrlo je nezadovoljna svojim izgledom.

"Moje grudi vise, imam celulit, velike kukove… sve ostale glumice izgledaju bolje od mene", navodi Alba.

Ketrin Zita Džons

Uprkos tome što na crvenom tepihu uvijek izgleda zanosno, poznata glumica otkrila je postoji nešto što ne podnosi na sebi.

"Ne podnosim svoje oči, izgledaju kao dvije rupe u pijesku", izjavila je Zita Džons.

Anđelina Džoli

Ironično, glumica za koju mnogi smatraju da ima najsenzualnije usne na svijetu ne voli – upravo svoje usne.

"Imam osjećaj kao da se postiru skoro preko cijelog mog lica", požalila se Anđelina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana