Позната порно-глумица пронађена мртва

Агенције
Позната порно-глумица пронађена мртва

Позната порно-глумица Огаст Ејмс преминула је у 24. години, преноси Индепендент. Ејмсова је највјероватније извршила самоубиство.

Тијело глумице пронађено је у уторак ујутро у њеном стану у Калифорнији, а тачан узрок смрти биће саопштен након обдукције.


Ејмсова, која је у каријери снимила више од 290 филмова за одрасле, патила је, према наводима њених пријатеља, од хроничне депресије.

Вијест о њеној смрти саопштена је само неколико дана након што је оптужена за хомофобију, односно одбијање сарадње са глумцима који су се појављивали у порно-филмовима за хомосексуалце.

"Немам за шта да се извињавам! Треба ли да се извиним због додатних мјера предострожности како би моје тијело остало здраво и безбједно? ***ите се сви који мислите да сам имала лоше намјере. ***ено обожавам геј заједницу! Али сама бирам кога ћу да примам у своје тијело. Без мржње", написала је Ејмсова на Твитеру.

Дан пред смрт, глумица је на друштвеној мрежи написала "***те се сви".

Огаст Ејмс била је међу глумицама номинованим за најбољег женског извођача године на АВН наградама које ће бити додијељене у јануару 2018. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана