Opra Vinfri otkrila zašto se nikada nije udala

Agencije
Opra Vinfri otkrila zašto se nikada nije udala

Nakon tridesetjednogodišnje veze Opra Vinfri i Stedman Grejem ne nameravaju da stupe u brak. Šezdesettrogodišnja voditeljka saopštila je svijetu da su i ona i njen dečko savršeno zadovoljni tom odlukom.

U intervjuu za septembarski "Vog" voditeljka je govorila o svojoj vezi. Upitana šta ju je dugogodišnja veza nekrunisana brakom naučila o ženama u današnjem društvu, Opra je odgovorila: "živeti život po sopstvenim uslovima".


Televizijska voditeljka je dodala da Grejem i ona nikada nisu ozbiljno razgovarali o braku, jedini put kada je bilo riječi o ovoj temi jeste momenat kada ga je Opra upitala šta bi se dogodilo kada bi se ikada vjenčali.

"Ne bismo bili zajedno", odgovorio je.

"Ne bismo ostali zajedno, jer brak zahtijeva drugačiji način postojanja na ovom svijetu. Njegovo tumačenje toga kako izgleda biti suprug i šta uloga žene podrazumijeva prilično su tradicionalni, a ja u to ne bih mogla da se uklopim", rekla je Opra Vinfri.

Iako je do sada bilo mnogo nagađanja i pisanja da se voditeljka udala, ona i njen partner i dalje čvrsto stoje iza svojih tvrdnji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana