Нови скандал у Холивуду:Био је снажан. Савладао ме је и силовао

Агенције
Нови скандал у Холивуду:Био је снажан. Савладао ме је и силовао

Јунак једне од најпопуларнијих серија на свијету "Трачара" Ед Вествик оптужен је за силовање глумице Кристине Коен која је на свом Фејсбуку у детаље описала како се то догодило.

Коенова је оптужила Вествика да ју је силовао прије три године, када га је први пут упознала у његовом стану у којем га је посјетила са тадашњим партнером.


Млада глумица је рекла да је атмосфера од почетка била непријатна, јер је глумац све вријеме сугерисао да би сво троје требало да имају секс. Кристина каже да је свом партнеру, иначе продуценту, затражила да одмах оду, али јој је он рекао да остану још 20 минута како не би дошло до неспоразума. Рекла је да је јако уморна након чега јој је Вествик предложио да оде у једну од соба у стану и прилегне.

"Наједном сам се пробудила када сам осјетила да је Ед на мени, а његови прсти су улазили у моје тијело. Рекла сам му да престане, али био је снажан. Борила сам се колико сам могла, а онда је својим рукама ухватио моје лице грубо и рекао: ’Желим да те је*ем’. Била сам парализована, уплашена. Нисам могла да причам, нисам могла да се померим. Савладао ме је и силовао", написала је у Facebook посту.

Када је касније рекла свом партнеру шта се догодило он је, очекивано, напао њу оптуживши је да је „активно учествовала у чину". Наравно, рекао јој је да никоме не говори о томе јер ће Ед нахушкати људе у индустрији против ње и може да се опрости од каријере. Такође, рекао јој је да „не жели да буде једна од оних силованих глумица" због чега не би то требало ништа о томе да помиње ни пријатељима.

"Осјећам гнијев када видим да људи као што је Ед добијају поштовање публике. Он даје изјаве за Оксфорд Универзитет, гдје је проглашен једним од људи који формирају наш свијет. Како ће се то завршити? Људи као што је Ед користе своју славу и снагу да спроводе насиље и застрашују, а настављају да прикупљају награде", написала је на крају своје исповијести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана