Novi miljenik žena: Kada je on postao tako seksi?

Agencije
Novi miljenik žena: Kada je on postao tako seksi?

Poznati škotski di-džej Kalvin Haris je od jako uspješnog muzičara postao prvo lice prestižne modne kuće Armani. Kada je Kalvin postao ovako seksi?

 

Kao svjetski najplaćeniji di-džej na svetu Kalvin Haris se obično "ne vidi" od svoje muzike, a u klubovima je obično sakriven iza miksete pa možda pripadnice ljepšeg pola nisu uspjele da obrate pažnju na njegov izgled.

Pored toga što je jako uspješan u muzici, Kalvin se pokazao odličnim kao muški model pa je tako postao lice modne kuće Armani.

Tridesetogodišnji di-džej odlično se snašao ispred objektiva pokazavši svoje savršeno izvajano tijelo kao i odličan talenat za poziranje.

Izgleda da je preseljenje u Los Anđeles uticalo na to da se Kalvin odlično osjeća, kako je jednom prilikom izjavio da mu ovaj grad više prija od bilo kog u Velikoj Britaniji.

Iako mu je nekada visina zadavala prave muke jer je kao dječak bio najviši u razredu, sada mu ta karakteristika daje samo još jedan plus na cjelokupan izgled.

Poznati di-džej je do 2012. godine farbao kosu u različite nijanse da bi s godinama, kako tvrdi, prestao to da radi i očigledno napravio pravi izbor, jer mu prirodna sjvetla kosa najbolje pristaje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana