Нова листа најљепших жена

Глас Српске
Нова листа најљепших жена

Крај године доноси разне топ-листе, међу њима и најљепших жена на свијету.

Њих 13 је према гласању 150.000 корисника платформе ранконг.цом проглашено најљепшим.

Џенифер Конели

Тамна коса, густе обрве и смарагдне очи овој глумици су осигурали статус праве љепотице. Она је и заштитно лице модне куће "Луј Витон".

Зои Дешанел

Звијезда серије "New Girl " поред прелијепих плавих очију има и невјероватан шарм. Чак и кад је глумила омражену Самер у "500 дана љубави" и даље је била симпатична.

Миранда Кер

Класичан је примјер дјевојке из комшилука. Иако увијек изгледа као да се спремила на брзину, иза ње стоји војска стилиста, фризера и шминкера. Недавно се други пут удала и то за младог милијардера, оснивача "Снепчета".

Натали Портман

Са коефицијентом интелигенције 140, она уз Шерон Стоун спада међу најинтелигентније жене у глумачком свијету. Увијек његована бринета статус звијезде може захвалити серијалу "Ратови звијезда", али је подједнако добра и у драмама и романтичним комедијама.

Блејк Лајвли

Плавуша дугих ногу и неодољивог осмијеха, од незреле Серене из "Трачаре" прерасла је у праву модну икону. Са супругом Рајаном Рејнолдсом и двоје малишана, Блејк је савршен спој бомбе и породичне жене.

Мила Кунис

Увијек на листи најљепших жена и то сасвим заслужено. Бадемасте очи, тамна коса, препланули тен, диван осмијех, али и статус опуштене дјевојке чине Милу јединственом појавом у Холивуду.

Џесика Бил

Предивна глумица која је била и модел. Природна бринета има перфектну фигуру и исто тако згодног партнера Џастина Тимберлејка.

Кејт Бекинсејл

Најпознатија по улози у филму "Перл Харбур" с Беном Афлеком, ова глумица је синоним класичне љепоте. Продорне смеђе очи, бујна коса боје меда, фантастично тијело, Кејт нема ману.

Меган Фокс

Од првих сцена у "Трансформерсима", прекрасна Меган је освојила све мушкарце свијета. А и глумца Брајана Остина Грина, са којим је у браку родила троје дјеце. Прича се да је Меган обавила неколико естетских операција, али свеједно, посао је урађен савршено.

Кејт Аптон

Свјеже удата жена, и то за играча бејзбола Џастина Верландера, лијепа 25-годишња манекенка изгледа попут праве дјевојке из Калифорније. Дуга плава коса и очи, али и бујни деколте чине је привлачном, иако је изгубила неколико килограма од када се појавила на насловницама.

Скарлет Јохансон

Лијепа и талентована. Своје прве глумачке кораке направила је у позоришту давне 1994. године. Сви се слажу да је најљепше изгледала у филму "Љубав у Барселони".

Шарлиз Терон

Зову је краљица свемира. Она је жена која сваким даном изгледа све боље и са својих 42 године је иза себе оставила бројне млађе колегинице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана