Не подноси Бијонсе: Има дебеле ноге, задњицу и велики его

Агенције
Не подноси Бијонсе: Има дебеле ноге, задњицу и велики его

Британски глумац Руперт Еверет у интервјуу за интернет издање "Дејли Мејла" увредио је многе познате личности, између осталих и Бијонсе коју је магазин "Тајм" прогласио једном од најутицајнијих на свијету.

Руперт, нашој публици познатији као геј пријатељ Џулије Робертс у филму "Свадба мог најбољег друга" није се устручавао да каже шта мисли, па је тако испрозивао данашње љепотице које су узор дјевојкама широм свијета.

"Све данашње звијезде од Мајли Сајрус и Ријане, па све до Бијонсе продају секс, а не музику. Од свих њих најинтересантнија је Лејди Гага, она бар има неке другачије идеје, иако је њена музика ужасно конвенционална", рекао је он.

Ипак, изгледа да му је Бијонсе посебно запала за око, па ју је тако посебно издвојио као примјер особе која пати од превисоког и неконтролисаног ега.

"Синоним за женску љепоту је нежна жена с дугим и витким ногама. Сада су одједном у моди жене с дебелим ногама и широким куковима. Ријана, Ким Кардашијан, али посебно са тим својим слоновским глежњевима и том огромном задњицом. Мислим да је то разлог зашто су те масивне ципеле модни тренд – како би могле да понесу те огромне ноге које оне имају"

Руперт се осврнуо и на приватни живот пјевачице.

"О свом браку прича као да ниједна жена прије ње није била удата. Она и Џеј Зи живе као модерни грчки богови. Невјероватно!", закључио је Руперт.

Пјевачица није реаговала на прозивке британског глумца будући да је била заузета око лансирања новог спота "Pretty Hurts".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана