Ne podnosi Bijonse: Ima debele noge, zadnjicu i veliki ego

Agencije
Ne podnosi Bijonse: Ima debele noge, zadnjicu i veliki ego

Britanski glumac Rupert Everet u intervjuu za internet izdanje "Dejli Mejla" uvredio je mnoge poznate ličnosti, između ostalih i Bijonse koju je magazin "Tajm" proglasio jednom od najuticajnijih na svijetu.

Rupert, našoj publici poznatiji kao gej prijatelj Džulije Roberts u filmu "Svadba mog najboljeg druga" nije se ustručavao da kaže šta misli, pa je tako isprozivao današnje ljepotice koje su uzor djevojkama širom svijeta.

"Sve današnje zvijezde od Majli Sajrus i Rijane, pa sve do Bijonse prodaju seks, a ne muziku. Od svih njih najinteresantnija je Lejdi Gaga, ona bar ima neke drugačije ideje, iako je njena muzika užasno konvencionalna", rekao je on.

Ipak, izgleda da mu je Bijonse posebno zapala za oko, pa ju je tako posebno izdvojio kao primjer osobe koja pati od previsokog i nekontrolisanog ega.

"Sinonim za žensku ljepotu je nežna žena s dugim i vitkim nogama. Sada su odjednom u modi žene s debelim nogama i širokim kukovima. Rijana, Kim Kardašijan, ali posebno sa tim svojim slonovskim gležnjevima i tom ogromnom zadnjicom. Mislim da je to razlog zašto su te masivne cipele modni trend – kako bi mogle da ponesu te ogromne noge koje one imaju"

Rupert se osvrnuo i na privatni život pjevačice.

"O svom braku priča kao da nijedna žena prije nje nije bila udata. Ona i Džej Zi žive kao moderni grčki bogovi. Nevjerovatno!", zaključio je Rupert.

Pjevačica nije reagovala na prozivke britanskog glumca budući da je bila zauzeta oko lansiranja novog spota "Pretty Hurts".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana