Најпознатији ловци на дадиље

Агенције
Најпознатији ловци на дадиље

Многи популарни мушкарци нису могли да одоле превари, али оно што је још болније за њихове супруге је чињеница да су их преварили са дадиљом.

Неки од њих су и након развода остали са дадиљом, а ево који познати мушкарци су јавно осуђени због ових афера. Гевин Роздејл је наводно три године имао аферу са дадиљом својих синова. Када је његова супруга Гвен Стефани коначно сазнала, одмах је поднијела захтјев за развод. Након ове афере пјевачица је у срећној вези са колегом Блејком Шелтоном, а Рездејл се ријетко појављује у јавности, мада је недавно изјавио да и поред преваре није желио да се разведе од Гвен.

Развод Бена Афлека и Џенифер Гарнер узрокован је највјероватније његовом афером са дадиљом Кристин Узунијан. Представници за медије глумачког пара негирали су ове наводе, али појавиле су се фотографије које су многе навеле на то да помисле да је глумац ипак супругу преварио са дадиљом њихово троје дјеце.

Арнолд Шварценегер је чак добио дијете са дадиљом Милдред Баена. Када је афера годинама касније откривена, супруга филмског Терминатора одлучила је да стави тачку на њихов брак. Арнолд наводно и даље финансијски подржава ванбрачног сина.

Џад Лоу је своју тадашњу вјереницу Сијену Милер преварио са дадиљом Дејзи Вајт. Касније је признао аферу и јавно се извинио глумици, али веза је завршена.

Итан Хоук је наводно Уму Турман преварио са дадиљом Рајан Шохјуџис. Касније се чак и вјенчао са њом и њих двоје су добили двоје дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана