Miljenica muškaraca nema lijepe riječi za njih

Agencije
Miljenica muškaraca nema lijepe riječi za njih

Britanski supermodel Keli Bruk otkrila je ko se od bivših momaka našao na njenoj crnoj listi, a i zašto...

Keli Bruk nije imala lepe reči za svoje bivše momke – glumce Bilija Zejna i Džejsona Stejtama, kao i sportistu Denija Kiprijanija, a sve muškarce je nazvala "svinjama".

Nedavno je šokirala svijet izjavom da je svoja dva bivša dečka udarila pesnicom u lice, a novim izjavama je samo dolila ulje na vatru.

Keli je za Bilija Zejna rekla da živi u svijetu bajki i da je od nje očekivao da izgleda poput Bondove djevojke iz sedamdesetih godina ili pak, domaćice iz pedesetih.

Kada je raskinula vezu s Kiprijanijem, pozvao ju je Džejson Stejtam i izjavio da je još voli, a ona mu je odgovorila da i ona gaji slična osjećanja. Kako kaže, slijedećeg dana je saznala da je Džejson tog dana raskinuo sa svojom djevojkom, te da je to razlog njegovog poziva.

"Muškarci su takve svinje", zaključila je Keli vidno iznervirana njegovim ponašanjem.

Inače, Keli je nedavno pozirala za naslovnu stranu jednog magazina. Snažan naslov "Protraćila sam previše vremena sa glupim muškarcima" pojasnila je i na društvenim mrežama.

"Ovaj naslov me čini tužnom. Nisam ogorčena, nego mi je žao što sam uložila previše truda u pogrešne stvari. Vrijeme nikada neću moći da vratim. Moj život je postao mnogo bolji otkako sam se fokusirala na sebe i svoju karijeru i porodicu, kao i ljude koji me nikada neće iznevjeriti. Ovo savjetujem svim ženama", napisala je na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana