Milioneri koji imaju samo osnovnu školu

Agencije
Milioneri koji imaju samo osnovnu školu

Iako su ostvarili fantastične karijere i poznati su širom svijeta, do toga nisu došli zahvaljujući knjigama i grijanju stolice. Mnogi glumci nisu čak završili ni srednju školu.

Malo prije nego što je napunio 17 godina, Robert Deniro je napustio srednju školu.

Prije nego što je dobio ulogu u "Kumu", Robert (71) nije bio zvijezda. Živio je u Njujorku i dva puta upisivao privatne škole, ali nijednom nije maturirao. Pred svoj 17. rođendan 1960. godine Robert je odlučio da napusti školu kako bi pohađao jedan glumački studio. Nešto kasnije je došao i čuveni Vito Korleone, koji mu je donio prvog "Oskara".

Kameron Dijaz bila je ubijeđena da će postati manekenka i sa 17 godina napustila je srednju školu. Upravo preko manekenstva je uspjela da upliva u holivudske vode i tu se zadržala do danas.

Zanosni Džoni Dep sa samo 13 godina napustio je školu i pridružio se lokalnom bendu. Jedan od omiljenih glumaca Tima Bartona odustao je od škole jer je želio da bude rok zvijezda. Džoni se proslavio tek kasnije, kada je na nagovor Nikolasa Kejdža postao glumac.

Jedan od najpoznatijih režisera u istoriji Kventin Tarantino takođe nije bio dobar đak. Kventin je sjajan primjer kako nekome ko ima dara nije neophodna diploma da bi postao vrhunski stručnjak u svom poslu, a od škole je odustao sa 16 godina.

U ovoj grupi je i veliki Al Paćino, koji je sa 17 godina odlučio da prestane sa školovanjem. Učlanio se u pozorište i imao je veliki broj poslova sa strane kako bi zaradio za život. Kada je imao 21 godinu, uhapšen je jer je nosio oružje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana