Меланија проговорила о бившем дечку Словенцу

 Меланија проговорила о бившем дечку Словенцу 12.08.2017 12:04 | Агенције

Од када је постала прва дама Америке Меланија Трамп је постала повод за разно писање словеначких медија, а како тврди, и за пласирање неистинитих прича.

Због све скандалознијих чланака који су се појављивали у словеначким медијима, Меланија Трамп је била принуђена да ангажује адвокатицу Наташу Пирц Мусар, која је задужена за сву правну заштиту.

Након што се у њеној домовини појавила прича о наводним Меланијиним раним радовима у једној ескорт агенцији, коју је објавио и "Дејли мејл", затекао ју је нови скандал.

Цијелим свијетом је почела да се шири прича о њеном бившем дечку, Словенцу под именом Јура Зорчић, који тврди да му је Меланија била дјевојка раних деведесетих година.

"Позвала сам га у канцеларију зато што сам хтјела да му појасним да Меланија не жели да он прича о њој. Признала је да се познају, али никад му није била дјевојка и због тога је требало да потпишу уговор да ће престати причати такве ствари", испричала је Наташа Пирц Мусар, Меланијина адвокатица.

Причу о њеном првом дечку потврдио је и Бојан Пожар, аутор књиге "Меланија Трамп - Повјерљива прича", који је испричао да му је Зорчић изнео занимљиве податке, који су га интригирали да напише књигу.

"Јура ми је рекао да се срео са Меланијом у Њујорку и да га је баш изненадило да његова бивша дјевојка више воли да прича на енглеском умјесто на словеначком", истакао је Бојан.

Иначе, прије него што је Меланија унајмила адвокатицу, Јура Зорчић је редовно разговарао са новинарима разних медија, а показивао је чак и улицу у којој су се упознали. Он је такође говорио да Меланија никада није била типична Словенка, али након разговора са Наташом све се промјенило....© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица